Even voorstellen

Foto Boccioni bij ZN Even Voorstellen 3

in Zelfstandig Nieuwsblad winter 2015/2016

Even voorstellen; Joktan Cohen.

Net voor de vakantie is in Purmerend de overeenkomst ondertekend tussen de gemeente en ontwikkelaars voor de herontwikkeling van een bedrijventerrein naar woningbouw. Dat project hebben we, na 15 jaar zoeken en proberen voor ons, in een jaar goed op de rails gekregen. De stad vernieuwt zich, mensen krijgen een woning en de duurzame wijk zal er op korte termijn staan.
Een levende stad is een stad van mensen, met projecten als machientjes die soms een duwtje of een nieuw onderdeel nodig hebben. Die machientjes help ik graag op gang. Door als team te werken en helder en trots op het doel af te gaan. Dat doe ik als strategisch adviseur, projectmanager of procesmanager.
Dat doe ik ook in Palestijns gebied en Israel via Ingenieurs Zonder Grenzen. Juist daar kan je je kwaliteiten echt goed ten dienste van de mensen stellen. Regelmatig organiseer ik reizen naar die regio om de complexiteit van de sitatuatie en enorme inzet van de mensen daar om toch resultaat neer te zetten, te laten zien. Juist als het moeilijk is, kan je je kwaliteit laten zien.

“Met samenwerking, communicatie en kwaliteit hoog in het vaandel en ‘out of the box’ denken als norm, worden ingewikkelde projecten tot interessante en gedragen projecten omgezet.”

Foto: Beeld Umberto Boccioni 1913, Unique forms of continuity in space. Museumcollectie Kröller-Müller Museum, Otterlo
Foto Boccioni bij ZN Even Voorstellen 2

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook